Předposlední den lonského roku se konal v Miletínské sokolovně již tradiční, 35. ročník vánočního turnaje ve stolním tenise. Po přesunutí turnaje do zrekonstruované sokolovny se počet přihlášených snížil, ale oproti lonsku o čtyři zvýšil, a to na počet 24 Mezi přihlášenými byla pouze jediná odvážná žena Alena Dobiasová.

Právě počet dvacetičtyř hráčů určil hrací systém, šest skupin po čtyřech, kdy do finálového pavouka tentokráte postupovali všichni. Hráči dle výsledků ve skupině byli nalosováni do tří pavouků po osmi, ze kterých si vítězové, zahráli finálovou skupinu.
Do finálové skupiny, po dramatických bivách, nakonec postoupili LadislavRehák (loni druhý), Pavel Erben (loni třetí) a překvapení turnaje Karel Šedivý. Králem turnaje se nakonec stal Pavel Erben, který zdolal své dva soupeře a zaslouženě si odvezl první místo. Druhý skončil Ladislav Řehák a bronz Karel Šedivý.
Zatímco finišovalo finále dvouher, rozehrál se i pavouk čtyřher. Tentokráte se přihlásilo deset dvojic, mohli hrát i registrovaní organizátoři, kteří však museli ve dvojici mít vždy neregistrovaného. Po bojích ve dvouch pětičlenných skupinách následoval vyřazovací pavouk. Do semifinále dokráčel pár  Jindra Kuláhenk – David Ondřej, který překvapivě vyřadil pár Ladislav Fof – Martin Krátký. V semifinále však jejich cesta turnajem skončila, neboť nestačili na pár Aleš Novák –Tomáš Lámr. Do druhého semifinále postoupil pár Luboš Portík, který utvořil dvojici s vítězem dvouher, Pavlem Erbenem a pár Karel Šedivý – Zdeněk Malý.
Štastnější v tomto semifinále byl pár Portík Erben. Finále bylo krásným vyvrcholením celého turnaje a vítězem se stal Aleš Novák – Tomáš Lámr. Po vyhlášení se svedlo dalších nespočet zápasů a všichni odcházeli spokojeni s úsměvem na tváři, za což jsou pořadatelé nesmírně rádi a těší se na další ročník turnaje.

Děkujeme všem sponzorům, hráčům a divákům za účast, a všem čtenářům přejeme do nového roku hodně zdraví a štěstí.