Víkend 21.-22.4.2018 a zároveň start sezóny 2018 byl pro Mažoretky SK Miletín velice úspěšný – výprava ve složení Anna Medlíková, Daniela Svatošová, Markéta Šotková, Natálie Trejbalová, Aneta Machková a Dorota Pourová se zúčastnila hned 2 soutěží.
V sobotu se konalo Mistrovství Čech mažoretkové asociace MAC ve Stochově. Z tohoto klání vezeme krásná umístění – 1.místo získala Aneta Machková, 2. místo duo s pom Anna Medlíková s Markétou Šotkovu a 3. místo celkem pro 3 formace – duo hůlka Anna Medlíková a Markéta Šotková, duo hůlka Aneta Machková a Dorota Pourová a také za solové vystoupení s pom Markéta Šotková . Zároveň všechny zúčastněné formace postoupily do finále v Jaroměři.

V neděli se dařilo snad ještě více 🙂 kvalifikace probíhala pod hlavičkou naší domovské federace ČMTF v Kadani. I z tohoto klání všechny formace postoupily do finálových kol. Cestou domů mažoretky krásně cinkaly, ke své sobotní sbírce přidaly ještě 5 zlatých (solo pom Šotková, solo improvizace Šotková, duo pom Šotková+Trejbalová, solo pom Machková, solo baton Svatošová), 4 stříbrné (solo pom Šotková, solo pom Svatošová, solo baton Šotková, duo baton Machková+Pourová, duo baton Šotková+Svatošová) a 1 bronzovou (duo pom Šotková+Svatošová) medaili.

Týden na to mažoretky vystoupily na domácí půdě na benefiční akci “Matějova šance na život!”. I přes mírné časové zpoždění a vystoupení v zimě a tmě jsme rády, že jsme se této akce mohly zúčastnit, a věříme, že se mezi 741 dárci najde ten vhodný.

Za Mažoretky SK Miletín trenérky Anna Medlíková a Lucie Laušmanová